Народне кухиње

Савез Срба у Италији пружио велику помоћ Народним кухињама

Срдачно обезбеђена уплата у вредности од 2.685,00 евра намењених за бољи и олакшани рад Народних кухиња на територији Косова и Метохије стигла је од стране Савеза Срба из Италије.

Ова донација значила је у набавци брашна чије залихе увек морају да постоје у магацину централне Народне кухиње како би се користиле према свакодневним потребама за шест кухиња широм Косова и Метохије које раде и функционишу.

У овим тешким временима која су наступила, помоћ коју добијамо буде на велику корист како за неометани рад и за обављање свакодневних активности тако и за свакодневну подршку нашим корисницима.

Неописиво смо захвални према помоћи која нам је стигла. То је нама јасан показитељ да нисмо препуштени забораву и да неко увек мисли на нас и на све невоље које пролазимо. Поред материјалне јако нам је важна та морална подршка како бисмо могли да наставимо ову дугу борбу за останак на нашем Косову и Метохији.

Хвала нашим драгим доброчинитељима и великим људима што се увек радо, а у складу са могућностима, одазову да нам пруже помоћ и тако помогну своју браћу и сестре са ових простора.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *