Народне кухиње

Савез Срба у Италији – Нових 2000е за Народне кухиње на КиМ

Добротворна организација Епархије рашко-призренске „Мајка девет Југовића“ може да се похвали још једном великодушном врстом помоћи која је у протеклом периоду помогла Народним кухињама у набавци неопходног брашна. Наиме, Савез Срба у Италији извршио је уплату у вредности од 2.000,00 евра захваљујући чему је набављено неопходно брашно како би се рад кухиња наставио неометано.

Узимајући у обзир да у овој хуманитарној акцији у којој се прикупља прилог за помоћ кухињама на КиМ учествује велики број људи, како појединаца тако и институција и организација, не можемо довољно да се захвалимо свима који на било који начин узимају учешће и којима смо у мислима. Посебно хвала дугујемо нашим пријатељима и дугогодишњим доброчинитељима Савезу Срба у Италији без којих све ово не би било ни могуће.

Хвала Вам добри људи што нас не препуштате забораву и што се трудите да на разне начине помогнете како би наш народ са ових простора осетио братску љубав и подршку и како би наставили са даљом борбом да на свом огњишту остану.

Нашим драгим дародавцима желимо пуно успеха у даљем пословању уз жеље да им се добрим врати.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *