Народне кухиње

Реализација веома значајног пројекта

Братска организација „Срби за Србе“ показала је још једном колико јак и чврст ослонац можемо пронаћи у њима. Поред братске љубави, пружају нам велику мотивацију ка остварењу наших циљева а то чине безрезервном подршком на разним пољима, и када се упућује помоћ социјално угроженим породицама и када се упућује помоћ Народним кухињама на територији Косова и Метохије.

Још једном су свесрдно стали уз нас, и уз организовање веома посећене хуманитарне вечери окупили су многе појединце и представнике институција као и све добре људе који су желели да пруже допринос и буду део остварења новог пројекта под називом „Сокара“.

На нашу велику радост значајни део у остварењу пројекта узима и НВО „Солидарност за Косово“ коју предводи наш велики пријатељ и дародавац господин Арно Гујон који је нашем раду пружио јако много и на чему не можемо довољно да се захвалимо. Уз течан и прецизан договор свака организација узима свој део учешћа а нас усправљају и ближе новим победама.

Прилика је да се свим срцем захвалимо овим дивним људима који несебично и уз пуно пажње помажу браћу и сестре са Косова и Метохије. Што својим присуством и ангажовањем подстичу наш бољи рад и инспиришу ка остварењу нових идеја.

Жеља нам је да упутимо захвалност свима који су учесници у остварењу овог пројекта који је веома значајан у борби за очување српства и за сам останак и опстанак српског народа на светој нам земљи.

Нека Господ услиши наше молитве и награди све наше дародавце!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *