Народне кухиње

„Радости Моја“ за радост најмлађих са КиМ

Претходни период забележила је једна изузетно дирљива прича покренута од стране Хришћанске Заједнице „Радости Моја“ из Штутгарта. Наиме, вредни чланови овог удружења прикупили су одређена средства која су омогућила куповину јакни и цепела за малишане са Косова и Метохије.

Радост је ушетала у чак седамнаест домова у којима су најмлађи имали прилике да се срдачно обрадују донацији која им је предата уз најлепше речи подршке и охрабрења које смо пренели у име наших добротвора.

Поменуто удружење је јако дуго година уз наш рад, пружајући нам како материјалну тако и моралну подршку да савладамо све препреке и искушења која навиру свакодневно. Још једном смо заједно реализовали поделу помоћи социјално најугроженијима на простору Косова и Метохије, па смо изузетно поносни што о овоме говоримо баш данас када су нам драги пријатељи и дародавци дошли у посету. Нашим драгим гостима упуђујемо најтоплије речи захвалности, из дубине наших срца. Благодарни смо на свакој указаној прилици да истакнемо хуманитарни рад и ову дивну сарадњу међу нама. Уз жеље да им се добро врати и да наставе са успешним пословањем, молимо Бога да нам ове дивне људе чува и саклони од сваког искушења.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *