Народне кухиње

Радосна вест за Стевановиће

Породица Стевановић из села Кололеч на Косову и Метохији примила је најрадоснију вест у протеклом периоду када јој је саопштено да ће јој бити пружена помоћ у изградњи новог стамбеног објекта јер је кућа у којој су до тада живели дотрајала и била нагрижена од времена.

Ова срдачна и племенита акција одвијала се под будним оком и активношћу братске нам организације „Срби за Србе“, који су наставили да нижу успехе у пружању помоћи страдалном становништву на светој српској земљи.

Донација коју су наша браћа, велики пријатељи и хуманитарци обезбедили уз помоћ добрих људи, покрила је трошкове у набавци грађевинског материјала и саму изградњу куће. На лицима тате Ранка, маме Весне, мале Александре, Милене и Косте засијао је осмех олакшања и велике среће.

Како су наступила тешка времена, а за наше сиротане нису ни престала, бити човек и то делима доказати највећа је врлина људског бића. Наши драги дародавци изградили су још једну кућу, још један топли дом, још једну малу тврђаву на вековној дедовини нашег рода.

Хвала Вам што терате сиве облаке и мамите Сунце како наша браћа и сестре могу гледати у ведро небо надајући се да ће једнога дана заиста бити боље.

У име породице Стевановић и целокупне ДО „Мајка девет Југовића“ неизмерно хвала на указаној љубави, подршци и разумевању.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *