Народне кухиње

Пуног срца уз Стојановиће из Босца

Част нам је и задовољство да говоримо о донацији у вредности од 1.500,00 евра која нам је омогућила да деламо по хитном поступку и обезбедимо помоћ за породицу Стојановић из села Босце на Косову и Метохији, коју је задесила невоља у којој им је изгорела породична кућа. Донацију је обезбедила ДО „Тројеручица“ из Бијељине и наша захвалност остаје необјашњива.

Породици Стојановић је пре пет година комплетно реновирана кућа и опремљена новим намештајем, ипак, у ноћи између 19. и 20. марта, кућу је захватио пламен и однео са собом све што су Стојановићи стицали. О породици Стојановић брине самохрани отац Зоран, који самостално води рачуна о својих осморо малишана.

Ипак, и поред свих невоља и туге, они су морали да се суоче и са губитком крова над главом. Захваљујући свесрдној подршци ДО „Тројеручица“, успели смо да им обезбедимо помоћ у куповини гардеробе и то у комплетном саставу, од обуће до јакни, затим обезбеђена је и постељина, школски прибор, јер је малишанима, нажалост, пламен прогутао чак и школску опрему, и уз све то набавили смо и усисивач ради одржавања хигијене простора у коме тренутно бораве.

Неизмерно хвала нашим дародавцима на чврстој подршци коју са њихове стране добијамо и што усправно стоје у реду са свим нашим дародавцима да нас подрже, помогну и олакшају борбу у остајању на вековној земљи и у борби против глади, беде и сиромаштва коју наш народ на овим просторима још увек води.

Уз изузетно поштовање и благодарност, желимо им свако добро које Господ може да пружи.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *