Народне кухиње

Пружена помоћ вртићу „Ђурђевак“ у селу Врбовац на КиМ

Након што је Добротворна организација Епархије рашко-призренске „Мајка девет Југовића“ добила молбу за помоћ од стране вртића „Ђурђевак“ из села Врбовац на Косову и Метохији, одмах је реаговала у припреми и дистрибуцији помоћи у виду разноврсних намирница у чему је значјано помогла донација која је дошла од стране италијанског КФОР-а али и других добротвора. Поред тога изузетно нам је драго што смо помоћ успели да допремимо и истуреном одељењу у селу Клокот.

Посебно нам је драго да смо били у прилици да обезбедимо помоћ институцији каква је Вртић, јер је та помоћ заправо намењена нашим најмлађима а они су наша будућност.

Захваљујући донацијама које несебично за нас припремају наши доброчинитељи, који поред добре воље и великог срца као и велике братске љубави, нама пружају и поверење и разумевање за целокупну ситуацију у којој се налазимо. Искрено се надамо да нам подршка добрих људи неће изостати ни у наредном периоду како бисмо хитро могли да одговоримо на захтеве за помоћ попут овог који нам је уследио из Врбовца.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *