Народне кухиње

Пројекат Пластеници упешно реализован уз помоћ НВО „Солидарност за Косово“

Пројекат Пластеници, упркос бројним искушењима и потешкоћама, успешно је реализован захваљујући свесрдној помоћи Француске НВО „Солидарност за Косово“. Овим пројектом обухваћена је додела пластеника за чак 33 социјално угрожене породице и додела пластеника за потребе Народних кухиња на Косову и Метохији.

Велики је број породица које су добиле помоћ у постављању пластеника чиме су добили прилику да унапреде пољопривредни рад од којег могу да прехрањују своје породице, али су такође добили и прилику за побољшањем услова живота на овој територији. Услед повећања потреба народних кухиња било је преко потребно набавити још један пластеник у чему су нам наши дугогодишњи доброчинитељи великодушно помогли.

Ово је само још један пројекат у низу који је остварен захваљујући нашим великим пријатељима и дародавцима из поменуте организације. Дуги низ година су уз нас, јасно схватајући целокупну ситуацију и увек спремни да се одазову на пружање помоћи у складу са могућностима.

Годинама уназад тражимо праву реч која би описала ову неизмерну захвалност према свему што је учињено, али ипак сва та благонаклоност стане у једно скромно али топло хвала. За наше доброчинитеље желимо сво добро и за то ћемо се молити.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *