Народне кухиње

Призренска летња духовна школа у посети народне кухиње у Прековцу

Добротворна организација „Мајка девет Југовића“ имала је ту част да и овога лета угости представнике Призренске летње духовне школе и да јој том приликом буде уручена срдачно прикупљена помоћ за неометани рад народних кухиња на територији Косова и Метохије.

Пажљиво прикупљена помоћ у вредности од 300,00 евра је само једна у низу бројних која је пристигла од ових дивних младих људи. Након обиласка и организованог ручка у народној кухињи у селу Прековце уследило је дружење уз покретање разноврсних тема те је само окупљање одисало јединственом братском љубављу и пријатељством.

Добротворна организација „Мајка девет Југовића“ дугује велику захвалност доброчинитељима који је не напуштају и који са њом деле и радосне али и тешке тренутке. Пружајући подршку и додатно охрабрење да се настави борба за останак нашег народа на Косову и Метохији, они не дозвољавају да посустанемо, напротив, бивају верни саборци и мотивација да у тој борби истрајемо.

Уз велику благонаклоност према указаном поверењу, разумевању, а пре свега на пруженој братској љубави, доброчинтељима желимо сво добро које Господ може да пружи!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *