Народне кухиње

Посета проф. др Зорана Милошевића Косову и Метохији

Покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност Покрајинске владе АП Војводине проф. др Зоран Милошевић био је наш драги гост протекли викенд.

Након састанка са његовим Преосвештенством Епископом рашко-призренским и косовско-метохијским г.Теодосијем, господин Зоран, наш велики пријатељ и хуманитарац, човек широког срца, обишао је школе у многим селима на овој територији и на радост наших малишана уручено је 12 лаптопова али су уз изузетну пажњу подељени и пакетићи што је посебно пробудило радост код најмлађих.

Ни Народне кухиње нису остале заборављене, проф. др Зоран Милошевић је неко ко увек издвоји времена за разговор, обилазак, савет уз много речи подршке и охрабрења да наставимо нашу борбу, наш дугогодишњи рад јер циљ за који се залажемо је племенит.

Прилика је да се овим путем захвалимо на свој досадашњој подршци и помоћи. Нисмо остављени нити заборављени били ни онда када је ситуација била до крајности погоршана. Увек можемо рачунати на братску љубав, разумевање што нам је безусловно пружено.

Част нам је да смо имали прилике да угостимо професора верујући и надајући се наставку наше дивне сарадње коју краси остварено пријатељство.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *