Народне кухиње

Посета представника Покрајинске Владе АП Војводине

Мај месец за Народне кухиње на Косову и Метохији проткан је лепим причама и делима упркос свим актуелним проблемима и искушењима. Једна од њих јесте свакако посета представника Покрајинске Владе АП Војводине, испред које је  покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност проф. др Зоран Милошевић.

Уз обилазак косовско-метохијских светиња, Народних кухиња и институција успели смо да поразговарамо о многим темама, и овом приликом смо добили много подршке и охрабрења да наставимо са радом и борбом, чиме су нам драги гости показали да нисмо сами и нисмо препуштени забораву. Напротив, мотивисали су нас за све будуће победе и охрабрили тиме да ће се ова дивна сарадња наставити и у будуће.

Наши посетиоци већ дуги низ година помажу рад Народних кухиња и то чине предано и срдачно када год се за то укаже прилика. Нису ни први пут на територији Косова и Метохије и увек се радо одазову да дођу и обићу овај део наше земље. Уз све то увек бивамо подржани уз лепе речи утехе и охрабрења да стремимо храбро ка нашем циљу.

Сарадња међу нама изродила је ово дивно пријатељство на које смо изузетно поносни, а мост који градимо сачињен је од свих добрих и хуманих дела упућених управо на ове просторе наше свете земље.

Захвални и благодарни, желимо да истакнемо велику захвалност овим дивним људима на несебичном доприносу и подршци у остајању и опстајању нашег народа на Косову и Метохији.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *