Народне кухиње

Посета миле браће и сестара из Бањалуке

Србско Сабрање Баштионик из Бањалуке учинило нас је јако радосним када су нас средином месеца посетили на Косову и Метохији. Том приликом обишли смо наше светиње али смо се и јако лепо дружили у данима проведеним заједно.

Ови дивни људи не само да су наши велики саборци и искрени пријатељи, већ својим дугогодишњим доброчинством помажу многе страдалнике са ових простора и то чине уз пуно саосећања и разумевања.

Годинама уназад имамо њихову подршку, посебно у крзним и тешким данима који прете да наш рад успоре или пољуљају, али они су ту да нам покажу како ни једна невоља није довољно велика којој се заједништво и слога братска не може одупрети.

Нас не само да веже вера, веже нас и братска љубав, веже нас чиста воља и искрено срце као и неизмерна љубав према Косову и Метохији и сваком парчету земље на којем наш народ живи.

Овом приликом желимо да се захвалимо свима њима што су уз нас, што нас не заборављају и што нас уздижу онда када нам јаки ветрови савију леђа. Хвала Вам добри људи што упркос свим искушењима стојите постојано уз нас охрабрујући нас да наставимо даље, храбрим и одлучним корацима, јер одбрана наше земље, дедовине, светиња и целокупног српства зависи од нас самих и наше свести где припадамо.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *