Народне кухиње

Породици Мирковић из САД-а велико хвала!

Донација у вредности од 2.899,18 евра била нам је од посебног значаја за куповину и набавку разних потрепштина попут тањира, фолија, чаша, пластичног прибора, кеса, кутија за сир; затим алата за ситне поправке и остало. Посебно нам је све ово значило да набавимо пред велики празник Видовдан, јер је то празник када традиционално делимо посетиоцима храну и горе наведено нам је било преко потребно.

Неизмерно смо захвални што нам је још једна помоћ од породице Мирковић била од изузетног значаја, да наставимо са свакодневним активностима, да функционишемо неометано а да пре свега наши корисници на време добију свој топли тањир хране. Њихово разумевање и саосећање према браћи и сестрама са ових простора наш је ослонац за даљу борбу да истрајемо и останемо на вековном огњишту.

Да даљина за добро дело не представља ништа, они су нас уверили. Зато овим путем желимо да искажемо велику захвалност и благонаклоност према помоћи коју су нам упутили показавши тако да хуманост не јењава и да је братска љубав јака упркос свим тешким данима који се нижу.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *