Народне кухиње

Помоћ за социјално угрожене са КиМ

Добротворна организација Епархије рашко-призренске „Мајка девет Југовића“ у протеклом периоду је активно на терену вршила обилазак социјално угрожених породица и поделу помоћи у виду прашка за веш и шећера, а обухваћен је број од преко 2000 корисника Народних кухиња на КиМ.

Нашем народу на територији Косова и Метохије је преко потребна подршка. Налазимо се у једном тешком и кризном периоду, где се све више људи јавља за помоћ, где су се сам посао и потребе драстично увећале, па је улагање и труд, како бисмо одговорили на све захтеве који пристижу, великих размера.

Свакодневне активности и пружање помоћи сиротом народу успевамо да спроведемо искључиво рачунајући на помоћ добротвора, па се искрено надамо да нам та подршка неће изостати, посебно у овој кризној и тешкој ситуацији у којој се налазимо.

Наша организација ће наставити са прикупљањем помоћи и са њеном дистрибуцијом тамо где је најпотребнија. У нади и вери да ћемо имати будућу подршку дародаваца, радујемо се новој прилици у којој ћемо успети да поделимо помоћ нашем угроженом народу са територије Косова и Метохије.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *