Народне кухиње

Помоћ угроженим породицама и Народним кухињама обезбеђена захваљујући Фондацији Делије

Успешна сарадња, братство и пријатељство између наше организације и Удружења „Фондација Делије“ из Београда, довела је до пуно успеха у раду на који смо изузетно поносни. Недавна помоћ која је обухватила и подршку социјално угроженим породицама и Народним кухињама била је од изузетног значаја.

Социјално угрожене породице које су се овога пута нашле на списку за помоћ јесу: породица Митровић из села Бинач, породица Цумпаловић из села Севце, породица Пирић из Врбовца и породица Ђорђевић из Доњег Кормињана. Породице су добиле помоћ у зависности од потреба, а у питању је набавка беле технике, намештаја, столарије и грађевинског материјала.

Веома нас је обрадовала помоћ коју смо добили како бисмо реализовали пројекат под називом „Проширење тора за овце“ што је било од великог значаја због увећања сточног фонда и самог обима посла.

Нашим драгим дародавцима желимо од срца да се захвалимо на свему што за нас чине. Њихова помоћ нам није изостајала ни када је било веома тешко и готово немогуће допремити помоћ на територију Косова и Метохије. Захвални смо што са нама воде ову љуту битку за останак и опстанак на нашој светој земљи. За сву братску љубав, разумевање и саосећање, велико им хвала!

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *