Народне кухиње

Помоћ у брашну за неометани рад Народних кухиња на КиМ

Уз благослов Његовог Преосвештенства Господина Фотија, Епископа зворничко-тузланског, а уз велико ангажовање и свесрдност добротворне организације зворничко-тузланске „Тројеручица“ из Бијељине на молбу наше Епархије рашко-призренске организована је и спроведена хуманитарна акција за прикупљање средстава која ће омогућити куповину потребног брашна за Народне кухиње на територији Косова и Метохије.

Акција је имала добар одзив и успешно је завршена са прикупљених 10.800,00 евра чиме је набављено 24 тоне брашна. Обезбеђено брашно допремљено је до магацина централне Народне кухиње у селу Прековце, на чему смо искрено и најсрдачније захвални.

Епархија зворничко-тузланска не помаже први пут Народне кухиње на Косову и Метохији, па нам је посебно драго што је још једном ова итекако важна помоћ пристигла баш онда када је наступила свеопшта криза, чиме су нам још једном показали да нас не заборављају и саосећају, па нам у невољама несебично пружају братску љубав и подршку.

Овим путем желимо пре свега да се захвалимо на спремности да се организује овакав тип хуманитарне акције, на великом ангажовању што је и резултирало успехом, а посебно хвала свима који су се овој хуманитарној акцији одазвали и учествовали и на тај начин директно помогли рад кухиња на просторима Косова и Метохије али и браћу и сестре са ове територије.

Благодарни и захвални према једном оваквом подвигу, молимо Господа да нашим дародавцима пружи свако добро!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *