Народне кухиње

Помоћ ХО „Срби за Србе“ у реализацији пројекта „Сокара“ на КиМ

Пројекат „Сокара“ осмишљен је тако да би се продуктивно искористило бројно и разноврсно воће које узгајамо на пољопривредним добрима под окриљем Епархије рашко-призренске. На тај начин бисмо воће искористили на прави начин а тиме бисмо створили и могућност запошљавања нових лица којима бисмо омогућили рад и самосталну бригу о породици, док бисмо тиме утицали и на побољшање наших преосталих пројеката уско везаних за овај.

Великодушна помоћ наших дародаваца је обезбедила набавку линије за прераду воћа, па је наша захвалност према овом подвигу заиста велика и неописива. Увек нам радо и у складу са могућностима помажу ови дивни људи, и то не само када је у питању рад кухиња већ и када су у питању социјално угрожене породице. Ово је један диван пример хуманитарства, па од срца желимо доброчинитељима да наставе истим ако не и бољим интезитетом.

Овај пројект је један од већих и исто тако значајних пројеката у нашем раду и његово остварење ће донети много користи и побољшања. Поносно и радосно можемо рећи да је ово још једна победа у низу коју уписујемо наспрам нагомиланих проблема који сузбијају наш рад и напредак.

Уз велику благодарност, жеља нам је да година пред нама донесе много благодати и још лепших прича које ћемо уз сарадњу са ХО „Срби за Србе“, надамо се, остварити.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *