Народне кухиње

Кроз читаву 2023.годину помоћ за Н.кухиње стизала од ТрансПром д.о.о.

Изузетно нам је драго да можемо да говоримо о средствима која су на месечном новоу у износу од 20.000,00 динара пристизала на рачун Епархије рашко-призренске кроз целу 2023.годину, на име помоћи Народним кухињама на Косову и Метохији од стране предузећа „ТрансПром“ из Београда.

Ова донација од 240.000,00 динара, била је итекако значајна за наш рад јер смо успели да обезбедимо залихе брашна за један известан период. У нашим кухињама се свакодневно припрема оброк и меси хлеб за преко 2000 људи и зато је значајна свака донација којом успемо да допунимо залихе одређених намирница, средстава за хигијену и да подмиримо бројне друге трошкове и потребе.

Наш рад траје захваљујући бројним донацијама појединаца и институција, зато не можемо довољно да захвалимо свима онима који нам годинама ту подршку пружају. Од изузетне важности је да наставимо заједничку борбу и да охрабримо наш народ да се вреди борити за нашу дедовину, светиње и историју.

Овим путем желимо исказати велику захвалност на упућеној помоћи. Од виталног је значаја и важности да заједно остварујемо успехе и помоћ указујемо онима који од ње зависе. Благодаримо на свему, и од срца, желимо да овим дивним људима Господ свако добро пружи.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *