Народне кухиње

Помоћ породилишту у Грачаници на Косову и Метохији

Епархија рашко-призренска у сарадњи са својом Добротворном организацијом „Мајка девет Југовића“ обишла је породилиште у Грачаници на Косову и Метохији предавши пригодне поклоне и допремивши помоћ у виду ћебади за бебе, хране за бебе, пелена а ту су и флашице за бебе и беби лак који је посебно дариван од стране наших пријатеља и доброчинитеља из Удружења „Савез Срба Квинсленд“ са Голд Коуста из Аустралије.

Обилазак је протекао уз благосиљање беба новопристиглих међу нама са вером да ће овог слатког плача бити још много у будућности, да ћемо се заједно радовати рађању живота јер је то наша нада да опстанемо и да се као народ очувамо.

Изузетно смо срећни јер је број новорођених увећан на овим просторима, наша срца су пуна, испуњена миром и благостањем а наша вера у боље сутра јача.

Надамо се да ћемо имати још пуно оваквих дана, суза радосница и блажених осмеха, захвални смо свима који нас у томе подржавају и пружају важну помоћ. Епархија рашко-призренска са својом добротворном организацијом наставиће свој пут, радни и упорни да истрајемо у овој дугој борби, ова слика коју данас делимо наша је мала победа.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *