Народне кухиње

Помоћ породици Симијоновић из села Стража на КиМ

Удружење Србско Сабрање Баштионик из Бањалуке одлучило се за пружање помоћи породици Симијоновић из села Стража на Косову и Метохији у набавци потребне балирке.

Удружење СС Баштионик до сада је помогло велики број угрожених породица, па се на том списку нашла и породица Симијоновић где је глава породице Благоје са супругом, синовима, снајама и унучићима чврсто на свом огњишту уз планове да ту остану, живе и раде. То су честити и вредни људи који су и после ратних дешавања опстали и сопственим рукама поново градили живот на својој дедовини. Не чекајући милостињу, обрађивали су земљу и чували стоку те су успели да се тако изборе у ова тешка времена.

Заслужену помоћ ради олакшања у обављању њихових послова срдачно су добили од Баштионика, од неког ко има апсолутног разумевања и ко годинама показује братску љубав трудећи се да пружи помоћ и у најтежим и кризним тренуцима.

Доброчинитељима желимо још успешнији период и још пуно победа попут ових јер то јача наш останак на светој земљи. Хвала Вам добри људи!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *