Народне кухиње

Помоћ Народним кухињама од Храма Сабора Српских Светитеља из Штутгарта

Овим путем желимо исказати велику захвалност на подршци и помоћи коју је Храм Сабора Српских Светитеља из Штутгарта у вредности од 3.780,00 евра упутио као подршку раду Народних кухиња на територији Косова и Метохије.

Част нам је што имамо прилику да им се у име Епархије и у име Епархијске добротворне организације „Мајка девет Југовића“ срдачно захвалимо на овом доброчинству које је од изузетног значаја за наш несметани рад. Помоћ нам посебно значи у овим тешким данима када је свеопшта криза драстично захватила све сфере рада.

На просторима Косова и Метохије и даље траје једна исцрпна борба за опстанак и останак нашег народа на светом огњишту. Преостало српско живље и данас зависи од наше помоћи и рада народних кухиња, јер је велики број оних који су корисници и који свој једни дневни оброк добијају управо захваљујући кухињама.

Хвала им на материјалној, а пре свега на моралној помоћи коју су нам несебично упутили. Пружили су нам неопходну подршку и додатну снагу да наставимо са залагањем и трудом у жељи да нашој деци и свима који овде остају обезбедимо топлију и светлију будућност.

Остајемо неизмерно благонаклони молећи Господа да им добрим врати.

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *