Народне кухиње

Породица Мирковић из Мајамија срдачно помогла Народне кухиње на КиМ

Срдачно уплаћена помоћ у вредности од 5.000,00 америчких долара пристигла нам је од стране породице Мирковић из далеког Мајамија. Захваљујући овој донацији дуже време смо за Народне кухиње на Косову и Метохији прибављали неопходне потрепштине, што је за наш рад било од великог значаја. Поред разноврсних намирница, успели смо да набављамо и разна потребна паковања како за складиштење тако и за дистрибуцију хране.

Колики је значај ове донације огледа се у томе што смо њу управо користили у кризним периодима и то нам је било значајно за један дужи радни период. Не можемо довољно ни да захвалимо на, пре свега, великом разумевању под каквим условима и околностима функционишемо на овим просторима, па онда и према саосећању које је породица Мирковић усмерила ка браћи и сестрама на нашем светом Косову и Метохији.

Да даљина за добро дело не представља ништа, они су нас уверили. Зато овим путем желимо да искажемо велику захвалност и благонаклоност према помоћи која нам је упућена показавши тако да хуманост не јењава и да је братска љубав јака упркос свим тешким данима који се нижу.

Остајемо неизмерно захвални на подршци, желећи да мили Бог свако добро донесе овим дивним људима и да дочекамо да се заједно сабирамо на нашој светој земљи. У име наше целокупне организације, велико хвала!

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *