Народне кухиње

Помоћ Ковид болници у Лапљем селу на КиМ

Велика помоћ од великих хуманитараца и доброчинитеља пристигла је за Ковид болницу у Лапљем селу на Косову и Метохији. Након што смо увидели стање ове болнице упутили смо апел нашим драгим дародавцима који су се одмах одазвали да у складу са могућностима помогну. Болници је била потребна помоћ у набавци беле технике, што су Хуманитарна организација „Сви за Космет“ из Београда и Хуманитарни омладински клуб „Млади за Космет“ из Подгорице заједно обезбедили.

Не можемо речима описати колико је ова помоћ значајна и колико смо захвални овим дивним људима што проналазе начин да помогну свуда где је помоћ потребна.

Заједно смо још једном пружили отпор овој опакој болести и колико толико помогли здравственим радницима да то чине уз одговарајуће услове.

Ови дани тешки су за све. Борба се и даље наставља и као никад до сада потребно је да у овоме издржимо и да једни друге подржавамо и бодримо. Хвала овим добрим људима што нам показују делима колико су посвећени и великодушни, и хвала свима што их у томе прате. Добрих резултата не би ни било да није заједништва које нас кроз ова тешка времена води.

Нека је Господ уз све Вас и нека Вам добро пружи!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *