Народне кухиње

Помоћ за Народне кухиње на Косову и Метохији стиже из Ужица

Уз велику љубав и разумевање за свој страдални народ са ових простора Косова и Метохије, Локална Самоуправа града Ужице у сарадњи са Црвеним Крстом Ужице шаље помоћ у намирницама за народне кухиње.Помоћ се састоји од разноврсних намирница међу којима су: уље Искон (1005 литара), макарона (1500 кг), ђувеч (390 ком.), боранија (72 ком.), и грашак (60 ком.). 

Ова помоћ је од изузетног значаја и важности, пре свега јер пружа и моралну подршку за све кориснике који се прехрањују у народним кухињама, као и за целокупан наш рад у одржавању кухиња на овим просторима, и за сам опстанак истих.

Наши добротвори су још једном показали како за добра дела мало треба ако се ради сложно и једногласно. Зато остајемо неизмерно захвални на помоћи и прилици да магацине допунимо овим намирницама што нам је велики ослонац за даље неометано функционисање.

Драги наши добротвори, хвала Вам на указаној подршци, свака помоћ јако пуно значи, па тако и ова одише великим значајем. Желимо Вам да успешно наставите са радом и да Вам се за добро добрим и врати.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *