Народне кухиње

Помоћ италијанског КФОР-а

Крајем протекле недеље, италијански КФОР је на северу Косова и Метохије допремио помоћ у разноврсним намирницама, која је распоређена и пренета и на југ Косова и Метохије. Помоћ коју нам пружају, јако је важна за наш рад. Италијански КФОР не помаже први пут, већ су нам месецима уназад пружали значајну подршку.

Народ на овим просторима готово да преживљава. Сурова свакодневница, веома лоша економска и политичка ситуација, довела је народ до егзистенцијалне кризе. Свака помоћ која пристигне је од изузетног значаја како би кухиње могле неометано да функционишу.

Посебно нам је драго што припадници италијанског КФОР-а имају јасан увид у околности под којима радимо, зато је наша захвалност велика, што су увидели значај пружања помоћи и пружили прилику Народним кухињама на овим просторима да несметано раде и да корисници наставе да добијају свој топли оброк.

У име наше целокупне организације упућујемо искрену захвалност нашим доброчинитељима, не само на пруженој помоћи већ и на разумевању и спремности да саслушају наше проблеме и да нас у складу са тим подрже.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *