Народне кухиње

Помоћ хуманитарне организације „Сви за Космет“ за манастирску продавницу у Грачаници

Велику захвалност дугујемо хуманитарној организацији „Сви за Космет“ из Београда која се несебично и одлучно јавила да помогне у опремању манастирске продавнице у Грачаници.

У питању је набавка и постављање полица ради бољег и ефикаснијег излагања продајних артикала. Поменута продавница ће засигурно постати свратиште многих посетиоца који долазе како због лепоте Манастира тако и због успомена које са собом могу понети након посете наше свете земље. Зато нам је било јако важно да се продавнца адекватно опреми и да изложени артикли буду јасно видни и доступни за купце.

Наши дародавци нису оклевали да упуте помоћ ни када је криза ни када је готово немогуће да помоћ стигне на ове просторе и то су несебично чинили како за сам рад кухиња, тако и за помоћ бројним породицама, институцијама и нашим светињама као што је то овога пута био случај.

Изузетно радосни што смо још једном били у прилици да реализујемо тражену помоћ, захваљујући спремности наших пријатеља и доброчинитеља из ХО „Сви за Космет“ да помогну, остајемо неизмерно захвални.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *