Народне кухиње

Подела зимске гардеробе и пакетића за најмлађе са КиМ

Хуманитарна Хришћанска заједница „Радости Моја“ из Штутгарта обезбедила је помоћ која се састоји од 1000е намењених за потребе Народних кухиња, једнократне помоћи од 100е за породицу Јовановић из села Ливађе, као и од зимских јакни и зимске обуће за 91 дете предложено за ову врсту помоћи из разних крајева Косова и Метохије. Да радост буде још већа, за свако предложено дете, обезбеђен је и по пакетић што је такође подељено уз јакне и чизме.

Јако нас дотиче то што је посебна пажња усмерена ка нашим малишанима са ових простора. Они заиста јесу најхрабрији међу нама, јер уз пуно дечије чистоте и искреног осмеха они чувају земљу својих дедова. То што дародавци маме њихове осмехе и буде у њима радост, наша је највећа победа.

Поменута заједница је годинама уз нас, пружајући нам важну помоћ, важну подршку, посебно онда када је тешко, зато не можемо довољно ни да се захвалимо на свој помоћи која је пристизала, како за браћу и сестре са ових простора тако и за неометани рад Народних кухиња и све кориснике који се на казану кухиња прехрањују.

            Остајемо благодарни и неизмерно захвални за сву помоћ и мотивацију коју нам је та помоћ пружила и оснажила да наставимо даље, са борбом против глади и сиромаштва, са борбом за нашу земљу и вековно огњиште.

            Нашим доброчинитељима, пријатељима и великим хуманитарцима, желимо све најбоље уз много напретка у периоду пред нама.

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *