Народне кухиње

Подела прасића социјално угроженим породицама на КиМ на најлепши празник Ускрс

Захваљујући Дечанском Фонду и о.Нектарију из Америке извршена је хуманитарна акција поделе прасића за социјално угрожене породице са територије Косова и Метохије на најлепши хришћански празник, на Ускрс.

Бројни домови су радосно дочекали ову помоћ која је за њих била више од подршке. Ова помоћ је значила братску љубав, саосећање и мотивацију. Значила је ветар у леђа за даљу борбу да се као народ на овим просторима очувамо и да сачувамо нашу земљу и наше светиње.

Неизмерну и велику захвалност дугујемо нашим доброчинитељима који нису дозволили да овај диван и благословен празник протекне без дирљиве приче каква је ова.

Радосни смо и благонаклони према пруженој прилици да обрадујемо и измамимо осмехе нашој браћи и сестрама којима је наша подршка преко потребна посебно око осетљивих празничних дана.

Хвала свима који су учествовали у реализацији ове акције, мили Бог бележи добра дела па се надамо да ће наше дародавце наградити у скорије време за све што чине за своју браћу и сестре са Косова и Метохије.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *