Народне кухиње

Подела помоћи угроженима са КиМ и поред тешких услова

Епархијска добротворна организација „Мајка девет Југовића“ годинама уназад труди се да социјално угроженим породицама и појединцима помогне онолико колико услови дозвољавају. И поред бројних потрешкоћа, проблема и искушења којима као да се крај не види, Народне кухиње на овим просторима настављају да припремају свакодневни топли оброк онима чији празни стомак познаје велики значај једног тањира топле хране и комада врућег хлеба.

Чак и под овим насталим драстично тешким условима када је глобална криза нагризла наш рад и то у великој мери, ДО „Мајка девет Југовића“ наставља са пружањем помоћи у подели намирница и гардеробе онима којима је то преко потребно а како је то чинила и раније.

Теренско возило прелази добро познате путе разносећи џакове хране за нашу браћу и сестре који одлучно остају на свом огњишту и који пркосе тешким временима јер смо опстајали и онда када за то није било наде.

Уз Божију помоћ и помоћ добрих људи наставићемо да хранимо гладне и помажемо сироте, наставићемо да подижемо нашу децу која ову земљу воле најчистије и наставићемо да се боримо за боље сутра у нади да ћемо га и дочекати.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *