Народне кухиње

Подела обуће за малишане са КиМ

Велику радост малишанима са Косова и Метохије у подели обуће пред крај школске године омогућили су дародавци који су у оквиру својих могућности покренули акцију и успешно је реализовали. Наиме, реч је о иницијаторима ове хуманитарне акције, господину Слађану Константиновићу и Џудо клубу Црвена Звезда, као и другим прикљученим клубовима из СД Црвена Звезда и њиховим спортистима.

Ови добри људи обрадовали су најмлађе становнике Косова и Метохије показујући им да неко увек мисли на њих и да им је њихова срећа подједнако важна.

Не можемо довољно да се захвалимо свима који су узели учешће и који су помогли не само малишане већ и њихове родитеље међу којима је много оних који својој деци нису у прилици да купују често нову обућу.

Захвални смо нашим дародавцима од срца што су нас изложили томе да присуствујемо дечијој радости приликом добијања помоћи јер дечији осмех не може ништа да засени.

У име наше организације и свих помогнутих овом приликом упућујемо најтоплије хвала уз жеље да нашим дародавцима мили Бог само добро донесе.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *