Народне кухиње

По традицији – почетак хуманитарне акције захваљујући подршци ЈКП Инфостан и Града Београда

Тежак и тужан период за све људе овога света наставља се и ове зиме. Послови се обављају успорено и ван континуитета, али не престају. У свему овоме једино светло и трачак наде пружају људи у којима куца велико срце доброте и који и поред свих невоља препознају значај хуманитарних акција и помагање онима који од наше помоћи зависе.

И ове зиме, Београђанима који сваког месеца примају рачуне за комуналне услуге преко ЈКП Инфостан Технологије, уз новембарски рачун биће уручена и хуманитарна уплатница, помоћу које ће се сакупљати добровољни прилози за помоћ Народним кухињама на Косову и Метохији.

Захваљујући Граду Београду и ЈКП Инфостан Технологије, у веома тешким условима, омогућено је поновно дистрибуирање хуманитарних уплатница, на чему остајемо неизмерно захвални. Верујемо да ће одзив Београђана бити велики, као и до сада, јер су увек спремни да помогну и великодушно подрже страдалнике са простора Косова и Метохије. Ова сложност и заједништво је наше спасење, па се унапред захваљујемо браћи и сестрама који ће свој хлеб поделити са својим народом у јужној покрајини.

Уз Божију помоћ и помоћ свих добрих људи, верујемо у успешност ове акције и боље сутра на овим просторима. Хвала Граду Београду, ЈКП Инфостан Технологије и свим Београђанима на безрезервној подршци и пруженој љубави у борби против глади.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *