Народне кухиње

Отварање продавнице Метох 2 у Лепосавићу на КиМ

У оквиру рада Добротворне организације Епархије рашко-призренске „Мајка девет Југовића“ функционише и продавница која је смештена у северном делу Косовске Митровице „Метох“, и у којој се могу наћи домаћи производи које организација  сопственим пољопривредним радом и радом на фармама добија и пласира на тржиште у циљу остваривања цикличне добити.

Како се то показало уносним и корисним у подржавању рада Народних кухиња што је првобитна преокупација рада добротворне организације, уз благослов Његовог Преосвештенства Епископа Епархије рашко-призренске г. Теодосија отворена је још једна продавница и то у Лепосавићу у нади да ће и она давати добре резултате у раду.

Остваривање овог пројекта не би било могуће да није подршке наших великих пријатеља и добротвора из Хуманитарне организације „Срби за Србе“ и Хуманитарне организације „Сви за Космет“ који су срдачно учествовали у опремању продавнице неопходним инвентаром.

Овом приликом желимо да искажемо немерљиву захвалност према несебичној братској љубави коју добијамо од наших дародаваца јер се увек одазову да у складу са својим могућностима упуте помоћ.

Хвала свим добрим људима који нам материјално и морално помажу да истрајемо у борби за нашу земљу.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *