Народне кухиње

Освештење камена темељца за изградњу куће породици Милошевић из Могиле

Протекло суботње јутро отпочело је једним лепим догађајем када су чланови наше организације присуствовали освештењу камена темељца за иградњу куће породици Милошевић из села Могила на Косову и Метохији. За нови почетак породице Милошевић заслужна је хуманитарна организација „Сви за Космет“ из Београда.

Ова организација наш је велики пријатељ и саборац у борби за останак на светој земљи. Из године у годину прерастали су у озбиљну организацију са озбиљним капацитетима за пружањем помоћи. Колико су сада велики можемо видети из почетка ове дивне приче када су у прилици да једној од многобројних угрожених породица са територије Косова и Метохије обезбеде кров над главом.

Породица Милошевић је, поред своје тешке породичне трагедије, ипак одлучна да остане на својој земљи где су гробови њихових предака и у томе им свесрдно помаже ХО „Сви за Космет“.

Наши саборци, а чланови поменуте организације, годинама уназад пружају значајну подршку и помоћ како би народ са ових простора имао прилике за бољи живот и како би био оснажен да настави са борбом за останак на вековној дедовини.

Од срца и уз велику благодарност, дивној и снажној ХО „Сви за Космет“, упућујемо сву захвалност у име наше организације и у име породице Милошевић, верујући да је ово само почетак пружања ове врсте помоћи и да ћемо бити у прилици да их реализујемо још.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *