Народне кухиње

Опремање погона за прављење кора и лиснатог теста у селу Прековце

Изузетно нам је задовољство и част да можемо да истакнемо помоћ у реализацији пројекта у опремању погона у селу Прековце на Косову и Метохији. Средства која су нам тако срчано и братски обезбедили пријатељи из Хуманитарне организације „Срби за Србе“, била су довољна да овај пројекат остваримо.

Као што је већ и познато, у селу Прековце се налази наша централна Народна кухиња као и магацин и јако нам је било важно да успешно заокружимо започети пројекат. Опремање погона подразумевало је набавку производне линије односно машина за прављење кора и лиснатог теста, расхладне витрине и остало.

Како бисмо боље, брже и ефикасније обављали наш посао и како бисмо били у прилици да будемо продуктивнији у припремању оброка за наше кориснике али и у припремању ужина за наше малишане, чије школске кухиње снабдевамо, јако нам је било важно да остваримо ову идеју.

У томе смо, још једном, наишли на подршку и ослонац наших великих пријатеља и великих хуманиста из ХО „Срби за Србе“. Уз њихово апсолутно разумевање наших потреба и тежњи, као и наших циљева и свакодневних активности, остварили смо бројне победе и тиме допринели нашем раду да буде бољи и продуктивнији.

Неизмерно смо захвални на великом поверњу које нам указују и искрено се надамо да смо га оправдали кроз наш рад. Надамо се и будућим подвизима и радујемо се новим успесима које ћемо исписати са њима и уз њихову помоћ, док раме уз раме бранимо нашу вековну дедовину.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *