Народне кухиње

Обезбеђено теренско возило за Народне кухиње на КиМ

Како би рад Народних кухиња на Косову и Метохији могао да тече у неометаним условима, посебно када је у питању теренски рад и првенствено дистрибуција хране корисницима, побринули су се наши доброчинитељи Хуманитарна организација „Срби за Србе“ и навијачи клуба Партизан, који средства за помоћ Народним кухињама са ових простора прикупљају путем хуманитарне акције „Гробари за југ“.

Помоћ у набавци теренског возила је од неизмерног значаја за ову врсту посла, посебно ако узмемо у обзир да нам је претходно возило, услед дотрајалости, захтевало хитну замену. Наша возила прелазе јако велику километражу, возила су стално у покрету због теренског обиласка породица, разношења помоћи и дистрибуције хране, па брига о возном парку захтева посебну пажњу.

Неизмерно хвала нашим донаторима што су нам омогућили да обезбедимо теренско возило и што то чине на један срчан и братски начин па је свака наша заједничка победа у борби против глади и сиромаштва важан ослонац који нас на нашем путу држи усправно.

Борба да се као народ очувамо на вековном огњишту и даље траје. Али докле год је оваквих људи, храбрих и великог срца, наша воља је ојачана а наша нада оснажена да наставимо истим путем. Неизрециву благораност упућујемо овим дивним људима без којих наш рад не би био могућ.

 

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *