Народне кухиње

Нова кућа – нови живот!

Да није све тако сиво и болно, у тешким данима који се нижу, сведоче добри људи. Прослављени кошаркаш Марко Кешељ и Хуманитарна организација „Срби за Србе“ сложно и удружено уз прикључивање бројних дародаваца успели су да саграде нову кућу за страдалну породицу Тасић из места Горње Мочаре на Косову и Метохији.

Захваљујући онлајн донаторској вечери почетком септембра месеца, одржаној под новонасталим околностима, али прикосећи пандемији, прикупила су се средства која су омогућила изградњу и потпуно опремање новог дома за породицу Тасић.

Тасићи, тата Драган и мама Драгана, и њихових пет сјајних звездица, девојчице Бојана, Анђела, Тамара, Милица и Јована, са великом радошћу и топлином у срцу пригрлили су свој нови дом.  Званично уручење и улазак у кућу, одвио се уз присуство омањих група чланова Хуманитарне организације „Срби за Србе“ и чланова Добротворне организације „Мајка девет Југовића“ како би се испоштовале мере заштите од злокобне болести.

Господин Марко Кешељ истиче да „Тешка времена рађају хероје….“ и врло добро нам је познато да то нису хероји дугачког плашта већ великог срца у грудима.

Речи захвалности и велико поштовање према донаторима, и свим дародавцима који су ову акцију учинили јако успешном, указујемо свим срцем, молећи се Господу да истрајемо и не посустанемо, а у томе ће нам снагу дати сви ови добри људи чија лица, и поред тешкоћа, краси искрен и чист осмех који улива наду у бољу будућност.

Наша деца заслужују да им покажемо да се лавовски боримо за боље дане, остављајући им тако пример да неће увек бити лако, али да је човек јак колико и његова љубав према земљи у којој је поникао.

Подели на мрежама

One Comment

  1. Pingback/Trackback
    January 8, 2021 at 12:48 pm

    На Бадњи дан: НОВА КУЋА – НОВИ ЖИВОТ! – Макроекономија

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *