Народне кухиње

Несебична помоћ Хуманитарне организације „Сви за Космет“

Част нам је да можемо да говоримо о помоћи која је намењена ради завршетка објекта Радиологије при болници у месту Пасјане на Косову и Метохији, а коју нам је несебично упутила Хуманитарна организација „Сви за Космет“ из Београда. Потребна помоћ била је значајна у завршетку кровне конструкције са изолацијом као и постављање ПВЦ столарије односно врата и прозора, за шта је било издвојено 1.700,00 евра.

Неизмерно смо захвални што су на наш апел одговорили позитивно и још једном стали са нама раме уз раме како бисмо се заједно борили за наш народ посебно у очувању здравља које је итекако крхко код људи са ових простора.

Хвала  за све ове године указаног поверења, за једно пружено апсолутно разумевање и саосећање према браћи и сестрама са ове територије, посебно када су у питању овакве ситуације, а подршка болницама са Косова и Метохије није изостајала када је у питању ова организација.

Пуно пута до сада смо тражили ослонац када је било тешко и када су у питању биле безизлазне ситуације, на шта се ова хуманитарна организација врло радо одазивала. Пружали су помоћ у складу са могућностима, зато велико хвала за сву помоћ коју смо несебично добили. Остајемо благодарни молећи Бога да за добро добрим врати!

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *