Народне кухиње

Несебична помоћ браћи и сестрама са КиМ

Помоћ у вредности од 7.900,00 евра намењена као подршка за три породице са простора Косова и Метохије, а у питању су породица Ивковић из места Извор, породица Лазаревић из Доње Гуштерице и породица Миладиновић из Горње Гуштерице, свесрдно је обезбеђена од великих људи и хуманитараца из Хуманитарне организације „Сви за Космет“ из Београда и Ансамбла „Фенечки бисери”.

Годинама су уз нас и јасно виде у каквим условима опстаје наш народ са ових простора. Саосећајући са њима и захваљујући спремности и могућностима да пруже помоћ и овај пут су срчано подржали и упутили помоћ за социјално угрожену браћу и сестре.

За породицу Ивковић је било неопходно издвојити средства за грађевински материјал који би им обезбедио кров над главом и омогућио останак на својој земљи и домовини. За породицу Лазаревић је била веома важна подршка у замени столарије јер кућа у којој живе се налази у јако лошем и трошном стању, замена столарије је тај простор учинила бољим и адекватнијим за живот. Трећа породица за коју су обезбедили помоћ јесу Миладиновићи, којој је итекако значила помоћ у замени ПВЦ столарије како би се макар мало побољшали услови становања.

Захвални смо што је њихов одговор на нашу молбу био позитиван и што смо успели да пружимо помоћ за ове три породице које и поред свих невоља ипак одлучују да живот наставе баш на нашем Косову и Метохији.

 За сву пружену помоћ до сада, неизмерно хвала!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *