Народне кухиње

Навијачи Спортског Клуба Партизан подржали рад Народних кухиња на КиМ

Средства у висини од 2.700,00 евра уплаћених на име помоћи Народним кухињама на територији Косова и Метохије, дошла су од стране навијача СК Партизана.

Ова срдачна помоћ прикупљена је у априлу месецу 2023.године и то путем хуманитарних акција које су реализовали Гробари-Париз, организацијом хуманитарног концерта у Паризу, од продаје шалова „Космет је Србија“, као и од прикупљених средстава у хуманитарним кутијама на једној од утакмица СК Партизана, а све у склопу акције „Гробари за Југ“.

Донација коју смо добили је стрпљиво сачекала прави тренутак да буде утрошена. Када се јавила потреба за набавком кока носиља, како бисмо подржали наш пројекат „Живинарник“ који је само један у низу пројеката уз чију помоћ тежимо ка успостављању самоодрживости, ми смо ову донацију управо за ту намену и утрошили. Успели смо да купимо 400 комада кока носиља.

Овим путем желимо да искажемо неописиву захвалност на свој пруженој помоћи до сада. Да није дивних и племенитих људи који нас не препуштају забораву и који својим донацијама и подршком оплемењују наш рад, ми данас не бисмо могли да говоримо о бројним оствареним успесима чак и у овим тешким данима који су наступили.

Уз неописиву благодарност, истичемо ову заједничку и значајну победу за наш народ на овим просторима, унапред се радујући будућим подвизима.

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *