Народне кухиње

Наставак сарадње са Удружењем „Фонд дијаспора за матицу“

Удружење „Фонд дијаспора за матицу“ дуги низ година охрабрује и ојачава рад Народних кухиња на Косову и Метохији својим месечним уплатама уз које наша организација успева да набави основне намирнице према текућим потребама кухиња.

Радосна вест о наставку сарадње нас је и овога пута дочекала. Наши драги доброчинитељи и дивни људи из поменутог Удружења, јавили су нам лепе вести уз лепе речи охрабрења и лепе жеље за наредни период.

Захваљујући овој врсти помоћи, на месечном нивоу, добијамо прилику да спроводимо наше активности без ометања и да без сметњи наставимо свакодневну припрему оброка за преко 2000 људи који се на казану наше кухиње хране.

Велика је и неизрецива наша захвалност коју бисмо да искажемо нашим доброчинитељима. Речи су мале и недовољне да ту захвалност опишу али уз сву благонаклност и благодарност, овим великим људима и хуманитарцима желимо успешан наставак пословања и пуно напретка у периоду пред нама.

Свако добро овим дивним људима који нас не препуштају забораву и који уз велику вољу учествују у борби против опаке глади, пружајући и указујући велику братску љубав према преосталим Србима на територији Косова и Метохије.

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *