Народне кухиње

Наставак дивне сарадње

Удружење „Фонд дијаспора за матицу“ дуги низ година стоји постојано и храбро уз рад Народних кухиња на Косову и Метохији. Борећи се против глади и сиромаштва раме уз раме са нашом организацијом бивали су нам важан ослонац све ово време.

Радосна вест о наставку сарадње нас је и овога пута дочекала. Наши драги доброчинитељи и дивни људи из поменутог Удружења, јавили су нам лепе вести уз лепе речи охрабрења и лепе жеље за наредни период.

Месечна помоћ која нам стиже у виду новчаних средстава помаже нам да набавимо неопходне намирнице на месечном нивоу што очвршћује наше активности јер обезбеђујемо потребно и не страхујемо да би дневни оброк за кориснике могао изостати.

Наша захвалност и поштовање према овим великим хуманитарцима не може да стане у реч Хвала, али је ипак дугујемо нашим дародавцима па ћемо уз њу додати и много лепих жеља чије остварње прижељкујемо уз ову дивну сарадњу.

Нека се добрим врати овим дивним људима који нас не препуштају забораву и који уз велику вољу учествују у борби против опаке глади, пружајући и указујући велику братску љубав према преосталим Србима на територији Косова и Метохије.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *