Народне кухиње

Народне кухиње добиле значајну подршку Канцеларије за КиМ

Постојање Народних кухиња на територији Косова и Метохије је неопходно за преостало српско становништво. Велики број људи прехрањује своју породицу управо захваљујући кухињама зато је веома важна подршка коју нам наша држава пружа путем Канцеларије за Косово и Метохију.

За годину пред нама обезбеђена су средства у висини од 23.554.000,00 динара на чему смо неизмерно захвални а посебно желимо истаћи да нам је од стране Канцеларије за КиМ стигла и помоћ у вредности од 6.233.905,96 динара и та уплата је претходила новој ради подмиривања потреба кухиња у тешким зимским месецима.

Годинама је ова помоћ једна од водећих у нашем раду јер без ње сам посао који обављамо био би доведен у питање. Ипак, наша држава пружа неопходну помоћ јер јасно увиђа стање и ситуацију као и положај преосталог српског народа на светој нам земљи.

Овом приликом желимо да упутимо велико хвала и искажемо радост што заједно чинимо све ради добробити нашег народа и ради очувања српства на вековној српској територији.

Благодарни према упућеној помоћи и подршци желимо пуно успеха у раду нашим дародавцима радујући се унапред заједничким успесима.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *