Народне кухиње

Народна дипломатија снажно уз Народне кухиње на КиМ

Донација у вредности од 452.000,00 динара, срдачно уплаћена за помоћ Народним кухињама на територији Косова и Метохије, дошла је од стране Народне дипломатије из Београда. Донација је прикупљена на хуманитарном концерту „Мирно небо за дечији осмех“ у Руском дому у Београду.

Уплаћена донација била је од изузетног значаја када је у питању набавка намирница како су се јављале потребе у кухињама, на шта је ова донација највише и утрошена. Како бисмо наставили да хранимо гладне и да покушамо да их осамосталимо да то чине сами у будуће, донације попут ових које утрошимо за набавку намирница су од немерљивог значаја. Још једну успешну причу приписујемо 2023.години.

Неизмерно хвала донаторима што су уз организацију хуманитарног концерта успели да ова средства прикупе и да упуте на ове просторе. Не можемо довољно да се захвалимо ни организаторима хуманитарног концерта, а ни његовим учесницима, јер су сви заједно учинили једно дивно и велико дело које је итекако отишло на корист и добробит нашег народа на нашем светом Косову и Метохији.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *