Народне кухиње

Набавка пумпе за наводњавање према пољопривредним потребама Народних кухиња на КиМ

Епархијска добротворна организација „Мајка девет Југовића“ велико хвала дугује Покрајинском секретаријату за високо образовање и научно-истраживачку делатност Владе АП Војводине где је посредством професора др Зорана Милошевића обезбеђена куповина пумпе за наводњавање која је била преко потребна пољопривредном добру, једном од водећих пројеката организације.

Пољопривредни рад као и остали пројекти који су остварени протеклих година јако су важни за успостављање неометаног рада Народних кухиња на територији Косова и Метохије где је њихово присуство итекако потребно. Сви остварени пројекти су циклично везани како би се остваривала добит за напредак кухиња и за несметано функционисање али се посебан акценат ставља на пољопривредно газдинство као на један од водећих пројеката ка самоодрживости.

Нашим доброчинитељима, великим људима и хуманитарцима, желимо свако добро које Господ може да пружи. Захвални смо на изузетном разумевању и саосећању које нам годинама пружају и на неизмерној братској љубави коју несебично показују.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *