Народне кухиње

Млади за Космет и Ђурђевац у заједничкој помоћи за народ са КиМ

Изузетна нам је част и задовољство да говоримо о средствима која су срдачно обезбеђена у сарадњи између Хуманитарног Омладинског Клуба „Млади за Космет“ из Подгорице и Православног братства „Ђурђевац“ из Будве, а која су намењена као помоћ социјално угроженим породицама са територије Косова и Метохије.

Захвални смо на пажљиво издвојеном времену да се организује и прикупи помоћ која би отишла на корист браће и сестара са ових страдалних простора. Овом приликом помогнуте су породице: Крстић из Доње Гуштерице, Стојковић и Станковић, такође из Доње Гуштерице и Јоргић из Грачанице на Косову и Метохији. Поменуте породице су помогнуте према својим потребама а то је набавка покућства, беле технике као и дрва за огрев.

Велико хвала дугујемо на, пре свега, великом разумевању и на саосећању које указују према страдалним Србима са ове територије, на великој братској љубави и доброти којом плене. Да није свега тога, добра дела се не би ни изродила. Захвални смо на дугогодишњем пријатељству и беспрекорној сарадњи која нам је донела бројне успехе а надамо се да ће тако бити и убудуће.

У нади и жељи да заједно наставимо да помажемо оне који за помоћ моле, обраћамо се милом Богу у молитви да им добрим врати и подари пуно успеха у даљем пословању.

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *