Народне кухиње

Моментална помоћ у тешком тренутку

Наши драги доброчинитељи још једном су на делу показали величину доброг човека и његово хуманитарно дело. Наиме, након тешке кризе која је задесила сироти народ са Косова и Метохије када су услед великих падавина наступиле поплаве и разориле бројна домаћинства и пољопривредна добра српског живља са Косова и Метохије, Хуманитарне организације „Срби за Србе“ и „Сви за Космет“ моментално су реаговале на ову невољу и упутиле новчану помоћ од које смо обезбедили куповину гумених чизама и ћебади за породице којима су поплаве нанеле велику штету.

Хуманитарна организација „Сви за Космет“ обезбедила је набавку гумених чизама у борби против катастрофалних поплава што ће помоћи у чишћењу терена и домаћинстава након повлачења воде, док је Хуманитарна организација „Срби за Србе“ донирала средства од којих смо купили ћебад за социјално угрожене породице које су погођене овим поплавама.

Слика коју смо затекли на терену је тужна и поражавајућа, зато смо неизмерно захвални нашим донаторима на брзом реаговању. Поменуте организације су дугогодишњи наши сарадници и много пута до сада су нас својим добрим делима остављали без речи, али овај потез у тренутку када мислимо да нема наде, тргао нас је све и као додатна снага ојачао у савладавању овог искушења.

Велико и неизмерно хвала! Нека Вас драги Бог за ово посебно награди!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *