Народне кухиње

„Митросрем“ ад значајном донацијом помогло рад Народних кухиња на КиМ

„Митросрем“ ад Сремска Митровица значајно је помогло рад Народних кухиња на Косову и Метохији донацијом од 23т пшеничног брашна итекако неопходног за несметано функционисање самих кухиња.

Месец мај је заиста био пун лепих догађаја за рад Добротворне организације Епархије рашко-призренске „Мајка девет Југовића“, јер су се хуманитарне приче низале попут бисера. Ова прича је такође једна од њих.

Наши драги дародавци су се и у ранијем периоду, у складу са могућностима, увек радо одазивали да помогну, па су тако учинили и овога пута, само што сада морамо истаћи да је ова помоћ стигла у прави час, нарочито док смо у сталним борбама са разним искушењима и проблемима, како актуелним тако и оним који се јављају из дана у дан, неочекивано.

Неизмерно смо захвални „Митросрем“ ад из Сремске Митровице, ти добри људи су својом посвећеношћу и професионалношћу у кратком року успели да обезбеде потребну помоћ. Поред помоћи и подршке са њихове стране, увек бивамо мотивисани и лепим речима, па је ово свакако прилика да се драгим дародавцима срдачно захвалимо, пожелимо пуно успеха у раду молећи се да им се за добро добрим врати.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *