Народне кухиње

Мирно небо за дечији осмех

Захваљујући Удружењу „Народна дипломатија“, које је уз подршку Руског дома, амбасаде Руске Федерације, Руске хуманитарне мисије, Фонда јединства православних народа и православног друштва „Света Србија“, успешно је завршен други по реду хуманитарни концерт под називом „Мирно небо за дечији осмех“.

Прикупљена средства у вредности од 452.000,00 динара уплаћена су на рачун Епархије рашко-призренске на име помоћи Народним кухињама на територији Косова и Метохије.

Сала Руског дома била је препуна а сви присутни су имали прилике да уживају у наступима невероватних учесника попут Милице Досковић, Трио вечности, ансамбла “Света Србија” , етно групе Фенечки бисери и Златно звонце, пијанисткиње Мине Крајновић, Јефимије Ђиновић, Павлине Радовановић и Снежане Ђуришић који су приредили гостима невероватан провод и сјајну атмосферу.

Велико и неизмерно хвала дугујемо пре свега организаторима овог догађаја и свима који су га подржали. Хвала онима који су се одазвали и својим присуством допринели успеху овог догађаја.

Не можемо да опишемо колико нам подршка попут ове значи. Посебно у овим данима, сивим, тужним, неизвесним. Вест о овом догађају и средствима подршке представља важно морално охрабрење свима нама на светом Косову.

Желимо да истакнемо благонаклност и поштовање према нашим дародавцима који, упркос свему, проналазе начин да помоћ допреме на ове просторе и својој браћи и сестрама пруже важан ослонац у борби за останак.

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *