Народне кухиње

Коло српских сестара „Св.Петка“ Обреновац обезбедило значајну помоћ за Народне кухиње на КиМ

Коло српских сестара „Св.Петка“ које хуманитарно дела под окриљем храма Силазак Светог Духа на апостоле из Обреновца, срдачно је  прикупило робну донацију која се састоји из разноврсних намирница, хемије и средстава за хигијену.

Ова великодушна помоћ усмерена је на територију Косова и Метохије према потребама кухиња на овим просторима. Ови дивни људи побринули су се да робу добијемо без икаквих проблема и допунимо залихе поменутих ствари. Итекако значајна помоћ са њихове стране, посебно у овим зимским данима када је иначе донација мање а када се потребе знатно увећавају.

Не можемо да пронађемо праве речи које би описале нашу благодарност. Важна нам је помоћ колико и морална подршка да у овој ситуацији останемо уздигнуте главе, да наши корисници не осете пољуљаност, да истрајемо у борби за боље сутра и да сачувамо српско вековно огњиште.

Хвала нашим дародавцима, што су нам, уз велику хришћанску љубав, показали да нисмо сами и нисмо заборављени и да ћемо заједно наставити да се боримо и трајемо на овим светим просторима.

Хвала им што су нам и прошле и предстојеће празнике учинили још радоснијим и што су нам ослонац када нам је потребно.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *