Народне кухиње

Коло Српских Сестара из Петровца на Млави – помоћ у изградњи купатила за породицу Ђорђевић из села Бостане

Захваљујући дародавцима из Петровца на Млави, а у питању је Коло Српских Сестара, на рачун Епархије рашко-призренске уплаћен је износ у вредности од 120.000,00 динара намењених за реконструкцију купатила породици Ђорђевић из села Бостане на Косову и Метохији.

Многе страдалне породице на светој нам земљи и данас живе у нехуманим и тешким условима, у којима су чести случајеви да немају купатило, па чак ни воду за хигијену и пиће. У страху и изолацији живе сами, препуштени судбини и суровој стварности, па је прави благослов када за ове сиротане стигне вест од дародаваца да су у могућности да им помогну да колико толико побољшају услове живота.

Овога пута је то прича породице Ђорђевић којима је била неопходна реконструкција купатила кога практично да није ни било, већ је било само импровизовано да би служило сврси.

Срдачно и великодушно Коло Српских Сестара из Петровца на Млави се одазвало да овој породици помогне и донесе радост у њихов дом. Сада Ђорђевићи могу да одахну јер су њихове молитве услишене.

Хвала нашим дивним дародавцима на овој свесрдној помоћи која није обрадовала само Ђорђевиће, већ и све нас из ДО „Мајка девет Југовића“ јер смо могли да сведочимо још једном усправљању страдалне породице на ноге, и где смо могли да им покажемо да нису заборављени, и да добре душе живе свуда, и када се прилика укаже а могућности дозволе оне су ту да нас у то постојање и увере.

Благодарни и захвални упућујемо топле поздраве доброчинитељима желећи да им драги Бог добрим врати.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *